Oznámení pro všechny členy ALChemy
4 posters
Strana 1 z 1
Oznámení pro všechny členy ALChemy
Podle toho co do regionálních částí fóra píše pampalini, jsem trošku zaskočen... Znamená snad to co tam napsal že lidi v regionech nechtějí spolupracovat? Co to má být? Taky si ještě někdo myslí že všechno zvládne sám?
Uvědomte si že sami jste tady malé ryby a jen společnou spoluprácí můžete konkurovat ostatním silnějším hráčům...
Uvědomte si že sami jste tady malé ryby a jen společnou spoluprácí můžete konkurovat ostatním silnějším hráčům...
Rozdeleni v regionech
Ahojky,
chci se zeptat kdo ma opravdu na starosti aktualizace regionu.Jsou tady novy hraci ale i ty co jsou davno pryc.Jenom se mluvi a mluvi uz dost dlouho a nikde ani skutek. Chtelo by to aby kdyz uz nekdo neco rekne aby to taky udelal. Zacina to tady byt neprehledne. Ani zadny novinky se tady nikdo nedozvi,resi se veci po chatu na skype ale tady se nic neukaze .Proc?
chci se zeptat kdo ma opravdu na starosti aktualizace regionu.Jsou tady novy hraci ale i ty co jsou davno pryc.Jenom se mluvi a mluvi uz dost dlouho a nikde ani skutek. Chtelo by to aby kdyz uz nekdo neco rekne aby to taky udelal. Zacina to tady byt neprehledne. Ani zadny novinky se tady nikdo nedozvi,resi se veci po chatu na skype ale tady se nic neukaze .Proc?
bororo- Poèet pøíspìvkù : 111
Re: Oznámení pro všechny členy ALChemy
Opravdu to má na starosti Charlie a Davson, já s tím přes veškerou snahu nic neudělámbororo napsal:Ahojky,
ecki- Poèet pøíspìvkù : 152
Charlie na to nejak zapomina,pred par dny zaril optimismem kdyz se zase poradne pripojil a nasliboval co vsechno udela a akorat me sprdnul ze jsem vyhodil Licanuse a ze nema chut sledovat starsi zpravy na chatu.Rad bych to tady zduvodnil proc jsem ho vyhodil ale kde, neni tady pro to zadna sekce a na skype jsme to probirali.No snad se to zlepsi, treba ma moc prace a nestiha.ecki napsal:Opravdu to má na starosti Charlie a Davson, já s tím přes veškerou snahu nic neudělámbororo napsal:Ahojky,
bororo- Poèet pøíspìvkù : 111
ahoj, nevím přesně jestli to patří zrovna sem... ale když se tu píše o regionech...bych se přihlásila že já pořád nikam nepatřím a chtěla bych...
Anonymní- Anonymní
ecki napsal:Opravdu to má na starosti Charlie a Davson, já s tím přes veškerou snahu nic neudělámbororo napsal:Ahojky,
Aaaaach jo, můj optimismus mě neopustil.... Já jsem se to taky musel naučit... Ecki říkám ti již po několikáté, na tomto fóru máš status administrátora, takže můžeš všechno co já... Jen sjet až dolů na první stránce po přihlášení kterou ti to načte a tam odkliknout Administrace fóra
Regiony
Ahoj,ptam se kdo je zodpovedny za doplnovani novych informacich ve foru regiony.od posledniho doplneni se zde nic nezmenilo,Janil
Janil- Poèet pøíspìvkù : 3
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: