Opis minulého fora
Strana 1 z 1
Opis minulého fora
Charlie Vloženo: 21.07.09 10:49
Ahoj S4... Jak se tady všichni máte?!?
error007 Vloženo: 21.07.09 19:07
Velice dobre, Nase aliance se ted rozrusta a myslime si, ze spojenec by nasi alianci velice prospel. Vase aliance je blizko a na nase cleny neutoci, proto si myslime, ze byste mohli byt velice dobry spojenec. At se Vam dari
Tamtam Vloženo: 21.07.09 22:59
no ne, už sem si myslela že po tom loňském fiasku zůstanete v anonymitě:-) ale jsem ráda že jste tu, konečně si tu připadám jako doma, všechny důležité aliance jsou zpět tak ať se vám daří(líp):-)
Charlie Vloženo: 21.07.09 23:40
Díky za přání... Akorát loňské fiasko?!? Co přesně tím máš na mysli?!?
Tamtam Vloženo: 21.07.09 23:45
á já zapomněla že mluvím se slavným alchem, omlouvám se jistě, byli jste největší, nejkrásnější, nejinteligentnější, vaše divy přestáli mnohé útoky a do poslední chvíle jste měli pevné a odhodlané vedení pardon už mlčim
Charlie Vloženo: 21.07.09 23:47
No vidíš... A právě proto jsem se ptal, které fiasko máš na mysli?!?
Tamtam Vloženo: 21.07.09 23:53
to vám tu na veřejným fóru udělat nemůžu, říct ošklivou pravdu,mám vás ráda, na konci jste byli dojemně roztomilí a propos kde máte zbytek? třeba enesto, ten mi tu nějak chybí
Charlie Vloženo: 22.07.09 00:04
A kliďánko to řekni... Že tady byla parta zrádců a zaprodanců...
Kliďánko o nás můžeš tvrdit že jsme byli aliance popkařů, jinak by se nám samozřejmě nepovedlo dohrát do konce na 1. místě v aliancích
Klidně napiš co chceš... To byl totiž minulej věk...
Teď máme další věk a uvidíme co se stane... My jsme si přišli zahrát...
A kde jsou další? Nevím... Nechtělo se jim, nemají čas, nedovolí jim to drahé polovičky co já vím...
A Enesto?!? Ten to má doma zakázaný...
Tamtam Vloženo: 22.07.09 00:21
a já myslela že to má zakázaný od psychiatra..
ne v pohodě, fakt už mlčím, jen sem si trošku rýpla, vidím že vás to stále krásně trápí a jedeme dál
až mi po vás bude smutno, stále tu mám spoustu materiálu k přečtení na vašem fórku
tak hodně štěstí bando
ecki Vloženo: 22.07.09 11:49
...že by tu někdo měl komplex z minulýho věku??
a ani nedokáže přiznat původní nick.....
Ahoj S4... Jak se tady všichni máte?!?
error007 Vloženo: 21.07.09 19:07
Velice dobre, Nase aliance se ted rozrusta a myslime si, ze spojenec by nasi alianci velice prospel. Vase aliance je blizko a na nase cleny neutoci, proto si myslime, ze byste mohli byt velice dobry spojenec. At se Vam dari
Tamtam Vloženo: 21.07.09 22:59
no ne, už sem si myslela že po tom loňském fiasku zůstanete v anonymitě:-) ale jsem ráda že jste tu, konečně si tu připadám jako doma, všechny důležité aliance jsou zpět tak ať se vám daří(líp):-)
Charlie Vloženo: 21.07.09 23:40
Díky za přání... Akorát loňské fiasko?!? Co přesně tím máš na mysli?!?
Tamtam Vloženo: 21.07.09 23:45
á já zapomněla že mluvím se slavným alchem, omlouvám se jistě, byli jste největší, nejkrásnější, nejinteligentnější, vaše divy přestáli mnohé útoky a do poslední chvíle jste měli pevné a odhodlané vedení pardon už mlčim
Charlie Vloženo: 21.07.09 23:47
No vidíš... A právě proto jsem se ptal, které fiasko máš na mysli?!?
Tamtam Vloženo: 21.07.09 23:53
to vám tu na veřejným fóru udělat nemůžu, říct ošklivou pravdu,mám vás ráda, na konci jste byli dojemně roztomilí a propos kde máte zbytek? třeba enesto, ten mi tu nějak chybí
Charlie Vloženo: 22.07.09 00:04
A kliďánko to řekni... Že tady byla parta zrádců a zaprodanců...
Kliďánko o nás můžeš tvrdit že jsme byli aliance popkařů, jinak by se nám samozřejmě nepovedlo dohrát do konce na 1. místě v aliancích
Klidně napiš co chceš... To byl totiž minulej věk...
Teď máme další věk a uvidíme co se stane... My jsme si přišli zahrát...
A kde jsou další? Nevím... Nechtělo se jim, nemají čas, nedovolí jim to drahé polovičky co já vím...
A Enesto?!? Ten to má doma zakázaný...
Tamtam Vloženo: 22.07.09 00:21
a já myslela že to má zakázaný od psychiatra..
ne v pohodě, fakt už mlčím, jen sem si trošku rýpla, vidím že vás to stále krásně trápí a jedeme dál
až mi po vás bude smutno, stále tu mám spoustu materiálu k přečtení na vašem fórku
tak hodně štěstí bando
ecki Vloženo: 22.07.09 11:49
...že by tu někdo měl komplex z minulýho věku??
a ani nedokáže přiznat původní nick.....
Naposledy upravil Davson dne Fri Jul 24, 2009 2:27 am, celkově upraveno 1 krát
Davson- Poèet pøíspìvkù : 124
druhý díl
Tamtam Vloženo: 22.07.09 13:04 •BajO•
drahouši tohle je můj původní nick.. kdybys nebyl tak arogantní, možná by sis pamatoval víc než jen zaslepenou víru ve vaší dokonalost a neporazitelnost.
a i bývalou alianci máš v mém profilu, chápu že čtení je velmi obtížná činnost, zvláště pro tvůj poslední ubohý neuron. já s urážkami nezačala, myslela sem to původně ze srandy, chápu, humor je na tebe taky moc.
Tempish Vloženo: 22.07.09 15:38
TamTam omg hovno si hral/a a budes tu nadavat alch ktery toho tolik dokazali kdyt *LS* stacil pul den a vyhrali by to a to nerikam jen proto ze sem je podporoval ale i pro to ze nesnasim takovou debilitu pomatuju si matne to jmeno TamTam uz newim odkud ale bude to nejakej losser rumcajz kdyby te slisel tak uz nejses! chudak ani newis jaky to je stavet Ds co je to za drinu.. kdyz vy s L_O_T_R a spol jenom podrazite... napriklad bobici,bobici,...a spoutsta dalsich minule server byl hnus jen s *LS* se dalo cvychazet v miru... ale at zeji *LS* a cest mu...
Tamtam Vloženo: 22.07.09 16:44 nevíš o čem a o kom plácáš, tak se neshazuj..
nechtěla sem nikoho urážet, vlastně vás jen pozdravit a zavzpomínat na staré dobré časy..
ecki mi začal v soukromých zprávách nadávat, tak mu to vracím. bohužel jste se jak vidím, ze svých chyb nepoučili a jste stejně nafoukaní a omezení jako dřív. tak snad se vám tu bude stejně dařit..
p.s. o divu vím stoprocentně víc než ty. a z lotry a koalicí jsme neměli nic společného:-) ale já zapomněla že si ani neuvědomujete, že tu ještě nějaké jiné divy než ty vaše zbořeniny byly..
Charlie Vloženo: 22.07.09 16:46
Děkuji i za pozitivní ohlas, ale lidi... Prosím vás nehádejte se...
Je to nový věk a situace bude úplně jiná...
Vytahovat starý bolístky je naprosto bezpředmětný...
Elmer Vloženo: 22.07.09 21:15 [/b
Ahojte
Musim sa Tamtam zastat - lebo pise pravdu, ze niektory clenovia Alchu nevideli dalej ako po svoju poslednu vesnicku - je uz vec druha.
[b]Belbas Vloženo: 22.07.09 21:35
omg už to neřešte nebo vám to pomažu.
Tempish Vloženo: 23.07.09 12:45
ale to urcite ja ze newim o cem mlucvim? sem z nž "najemní žoldnéři"nebo tak nak uz ani newim a vim o tom vic nez ty ..
Belbas Vloženo: 23.07.09 13:21
POSLEDNÍ VAROVÁNÍ JEŠTĚ SLOVO O MINULÉM VĚKU!!!
Davson Vloženo: 23.07.09 14:19
Pokud nás chce nekdo pochvalit, ať klidně napíše, mně to vadit nebude. Kdyby by někoho zajímaly statistiky minulého věku, rád mu je pošlu. Každý si myslí, jak byl dokonalý, ale statistiky hovoří za vše. Asi je budu muset vyvěsit, ale jedna věc je jistá, tady a teď jsme začali všichni od nuly a z minulého věku jsme si nevzali ani jednoho vojáčka. Kdo chtěl je tady a později se uvidí.
Charlie Vloženo: 23.07.09 14:22
AMEN bratře...
drahouši tohle je můj původní nick.. kdybys nebyl tak arogantní, možná by sis pamatoval víc než jen zaslepenou víru ve vaší dokonalost a neporazitelnost.
a i bývalou alianci máš v mém profilu, chápu že čtení je velmi obtížná činnost, zvláště pro tvůj poslední ubohý neuron. já s urážkami nezačala, myslela sem to původně ze srandy, chápu, humor je na tebe taky moc.
Tempish Vloženo: 22.07.09 15:38
TamTam omg hovno si hral/a a budes tu nadavat alch ktery toho tolik dokazali kdyt *LS* stacil pul den a vyhrali by to a to nerikam jen proto ze sem je podporoval ale i pro to ze nesnasim takovou debilitu pomatuju si matne to jmeno TamTam uz newim odkud ale bude to nejakej losser rumcajz kdyby te slisel tak uz nejses! chudak ani newis jaky to je stavet Ds co je to za drinu.. kdyz vy s L_O_T_R a spol jenom podrazite... napriklad bobici,bobici,...a spoutsta dalsich minule server byl hnus jen s *LS* se dalo cvychazet v miru... ale at zeji *LS* a cest mu...
Tamtam Vloženo: 22.07.09 16:44 nevíš o čem a o kom plácáš, tak se neshazuj..
nechtěla sem nikoho urážet, vlastně vás jen pozdravit a zavzpomínat na staré dobré časy..
ecki mi začal v soukromých zprávách nadávat, tak mu to vracím. bohužel jste se jak vidím, ze svých chyb nepoučili a jste stejně nafoukaní a omezení jako dřív. tak snad se vám tu bude stejně dařit..
p.s. o divu vím stoprocentně víc než ty. a z lotry a koalicí jsme neměli nic společného:-) ale já zapomněla že si ani neuvědomujete, že tu ještě nějaké jiné divy než ty vaše zbořeniny byly..
Charlie Vloženo: 22.07.09 16:46
Děkuji i za pozitivní ohlas, ale lidi... Prosím vás nehádejte se...
Je to nový věk a situace bude úplně jiná...
Vytahovat starý bolístky je naprosto bezpředmětný...
Elmer Vloženo: 22.07.09 21:15 [/b
Ahojte
Musim sa Tamtam zastat - lebo pise pravdu, ze niektory clenovia Alchu nevideli dalej ako po svoju poslednu vesnicku - je uz vec druha.
[b]Belbas Vloženo: 22.07.09 21:35
omg už to neřešte nebo vám to pomažu.
Tempish Vloženo: 23.07.09 12:45
ale to urcite ja ze newim o cem mlucvim? sem z nž "najemní žoldnéři"nebo tak nak uz ani newim a vim o tom vic nez ty ..
Belbas Vloženo: 23.07.09 13:21
POSLEDNÍ VAROVÁNÍ JEŠTĚ SLOVO O MINULÉM VĚKU!!!
Davson Vloženo: 23.07.09 14:19
Pokud nás chce nekdo pochvalit, ať klidně napíše, mně to vadit nebude. Kdyby by někoho zajímaly statistiky minulého věku, rád mu je pošlu. Každý si myslí, jak byl dokonalý, ale statistiky hovoří za vše. Asi je budu muset vyvěsit, ale jedna věc je jistá, tady a teď jsme začali všichni od nuly a z minulého věku jsme si nevzali ani jednoho vojáčka. Kdo chtěl je tady a později se uvidí.
Charlie Vloženo: 23.07.09 14:22
AMEN bratře...
třetí a poslední díl
Doktor z hor Vloženo: 23.07.09 18:07
Já jít a pozabýjet vás všechny bumbumbum, Zlobyvá Alch čeleď neřestí a snobárny. Takovej hodnej hošík Aurean by mohl vyprávět.
Davson Vloženo: 23.07.09 20:40
soudě dle tvého profilu jsi s Aureanem jedna roka a jeden doktor
Já jít a pozabýjet vás všechny bumbumbum, Zlobyvá Alch čeleď neřestí a snobárny. Takovej hodnej hošík Aurean by mohl vyprávět.
Davson Vloženo: 23.07.09 20:40
soudě dle tvého profilu jsi s Aureanem jedna roka a jeden doktor
Pokračování
pokud chcete v této debatě pokračovat,, založte si nový topic v sekci : Prostor pro všechny
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: